Finissage Graphic Dimensions 30/10

Zaterdag 30 oktober is de laatste dag van de tentoonstelling Graphic Dimensions.

Bestuursleden van Grafein en de beide kunstenaars zijn deze middag aanwezig.

De geplande Visual Thinking Strategy zoom-sessie is geannuleerd.  

Wat is VTS?

Visual Training Strategies is geen kunstbeschouwing, wel het delen van wat jij als kijker ziet in het werk. Iedereen kan iets zeggen, iedereen kan iets leren van wat de ander zegt. Zonder oordeel je mening mogen geven, aansluitend of verschillend van elkaar.

Een filmpje over VTS gemaakt door Tilburg University (2017) waarin wordt uitgelegd wat VTS is (duur 2:02) zie je hieronder aan de linkerkant. Een uitgebreidere demonstratie van VTS (duur: 5:15) van Thomas Roebers uit 2016, gemaakt tijdens de Noord-Holland Biënnale zie je hieronder aan de rechterkant.

Wil jij een keer ervaren hoe inspirerend het is om eens écht de tijd te nemen om te kijken naar een kunstwerk en wil je kennismaken met deze bijzondere manier van kijken? Reserveer dan een plekje voor een van de KIJKzondagen via ml.boel@planet.nl

Video afspelen
Video afspelen
15-17 uur Finissage
Het bestuur van Grafein en de kunstenaars nodigen u uit voor de finissage van de tentoonstelling met een hapje en een drankje. Voor de finissage is een maximum aantal bezoekers toegestaan (met Coronacheck). Het reserveren van een tijdslot wordt aangeraden.

17-18 uur
Het laatste uur om het werk van Monique Kwist en Rogier Arents te bekijken en gelegenheid om gekochte werken op te halen. De galerie sluit om 18.00 uur