Grafiek2022

De volgende landelijke grafiektriënnale die Grafein organiseert, vindt plaats van 1 september tot en met 30 november 2022. In Grafiek2022 laten musea, galeries, kunstenaars, grafische werkplaatsen, verzamelaars en andere organisaties met hart voor grafiek een diversiteit aan projecten, exposities, presentaties, workshops, lezingen, demonstraties en meer zien op het gebied van grafiek rond het thema ‘Ontmoeten’.

Grafiek2022 brengt de nieuwste ontwikkelingen in de grafische kunst onder de aandacht. Grafein verzorgt de pr-campagne en biedt een groot gezamenlijk platform. Deelnemers organiseren hun eigen evenement en zoeken zelf een locatie.

Graag ontvangen we je (voorlopige) aanmelding voor deelname aan G22 al in een vroeg stadium. Op die manier kunnen we snel beginnen met pr voor deze manifestatie.
Aan deelname en een basis-prpakket zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op pr voor G22. Kijk voor het formulier en aangemelde kunstenaars/locaties op Grafiek2022/aanmeldingen.

Wie een indruk wil krijgen van wat er in 2019 tijdens Grafiek2019 op meer dan 100 plaatsen in Nederland aan grafiek werd getoond kan een kijkje nemen op de projectpagina van Grafiek2019.