Het bestuur van Grafein

Cisca Poldervaart (1950) is beeldend kunstenaar (grafiek, tekenen, ruimtelijk werk) en sinds 2008 lid van Kunstliefde en van Grafiekplatform. Zij is altijd bezig met het organiseren van onverwachte projecten op kunst- en muziekgebied in buiten- en binnenland. Zij heeft als curator diverse exposities ingericht en is als organisator betrokken geweest bij Maand van de Grafiek 2016.
Cisca coördineert in Grafiek2019 de projecten Print the City/Rub the Streets en Mastering Rembrandt. 
Kunstliefde/Cisca Poldervaart en ledenpagina Grafiekplatform.

Joyce Gabeler (1951) is sociaal psycholoog, kwaliteitsadviseur, Exceldeskundige en coördinator van kunstprojecten. Als adviseur van kunstenaarscollectief Het Transparante Huis kwam zij in aanraking met Grafiekplatform. Zij is al jaren grafiekverzamelaar en kunstliefhebber en is als coördinator betrokken geweest bij de Maand van de Grafiek 2016.
Joyce beheert de websites van Grafiek2019 en Grafein en is algemeen aanspreekpunt van Grafein.
www.gabeler-project.nl.

Maria Kapteijns (1965) is beeldend kunstenaar (m.n. grafiek en fotografie) met exposities in binnen- en buitenland, als deelnemer en/of curator. Aanvullend behaalde zij haar Master Cultuurwetenschappen aan Tilburg University. Zij is lid van Grafiekplatform en als organisator betrokken geweest bij de Maand van de Grafiek 2016. Zij heeft als organisator en interviewer meegewerkt aan de talkshow Eindhoven uit de Kunst (2007-2016), verzorgt regelmatig lezingen en teksten over kunst en cultuur.
Maria coördineert in Grafiek2019 de projecten Ad Dekkers en Change. 
www.mariakapteijns.nl.