pr voor Grafiek2022

Het oude logo kan nog steeds gebruikt worden

Logo en posterontwerp

11 studenten van de AKI in Enschede hebben verrassende ideeën gestuurd voor een pakkende G22 presentatie om meer mensen enthousiast te maken om grafiek te maken, te kijken en zich te verbazen over de mogelijkheden.
Het nieuwe logo en de algemene poster van Grafiek2022 zijn gemaakt door Nadine Klok.

De overige ontwerpen zullen in oktober te zien zijn in Galerie Waterbolk in Utrecht.

NB Het oude G22 logo kan nog steeds gebruikt worden.

Meld je activiteit aan

Als je wil deelnemen aan Grafiek2022 kun je details van je activiteit kosteloos aanmelden voor de pr via een onlineformulier. Graag één activiteit per formulier vermelden vóór 1 juni.

Digitaal

Grafein verzorgt de website en social media. Op de site komt onder Grafiek2022 een korte vermelding van je activiteit.  Tooropvrienden kunnen in principe hun eigen digitale pagina aanleveren.
De website Grafiek2022.nl wordt in de loop van juni gelanceerd. Daar zijn logo’s, flyer, banner en poster te downloaden om te gebruiken in je eigen pr en komt informatie hoe je papieren brochures kunt bestellen. Informatie die na 1 juni wordt aangeleverd wordt mogelijk alleen digitaal opgenomen als vermelding.

Drukwerk

De plannen voor drukwerk zijn iets gewijzigd, onze optimistische planning van maart 2022 hebben we bijgesteld naar juni.

Er worden A5 flyers gedrukt met beknopte informatie over G22 en brochures met daarin de activiteiten per locatie, zoals aangemeld via het onlineformulier. Grafeinvrienden ontvangen deze pr middelen kosteloos. 

Flyers en brochures zijn tegen betaling van verzend- en afhandelingskosten verkrijgbaar. Alternatief is het ophalen bij verdeelpunten – hierover later meer.