pr voor Grafiek2022

Bovenstaande afbeeldingen kun je downloaden via deze link

Logo en posterontwerp

11 studenten van de AKI in Enschede hebben verrassende ideeën gestuurd voor een pakkende G22 presentatie om meer mensen enthousiast te maken om grafiek te maken, te kijken en zich te verbazen over de mogelijkheden.
Het nieuwe logo en de algemene poster van Grafiek2022 zijn gemaakt door Nadine Klok.

Het basisontwerp van Myrthe Kingma heeft zij aangepast tot poster bij de tentoonstelling  Meeting Up in Amsterdam (1-26 augustus 2022).

Alle ontwerpen zullen van 20-30 oktober te zien zijn in Galerie Waterbolk in Utrecht in de tentoonstelling Bridges in Print. 

Voor Grafiek2022 worden zowel het nieuwe gekleurde logo als het zwart-witte g22 logo gebruikt.

Digitale pr en drukwerk

Grafein verzorgt de G22website en social media. Daarnaast communiceert ieder zelf over de activiteiten tijdens Grafiek2022.

Het team van Grafein vindt het leuk om aankondigingnen, foto’s en verslagen te ontvangen van de activiteiten tijdens Grafiek2022. Stuur die svp naar grafiek2022@grafein.nl, dan kunnen we alle informatie gemakkelijk bundelen.

De website Grafiek2022.nl is onlangs gelanceerd met een kaart van Nederland met daarop de locaties waar Grafiek2022 te zien is en informatie per provincie.

Er zijn A5 flyers gedrukt met beknopte informatie over G22 en de mogelijkheid om een etiket te plakken met je eigen informatie, papieren programmaboekjes met daarin de activiteiten per stad en locatie, zoals aangemeld via het onlineformulier. 

Flyers, A2 posters en programmaboekjes kunnen besteld of -in overleg- afgehaald worden. 

Via onderstaand formulier kunnen deelnemende locaties  gratis flyers en programmaboekjes voor Grafiek2022 bestellen. Posters zijn beperkt beschikbaar. Maak een keuze of stuur een bericht/opmerking. Wees milieu- en kostenbewust en bestel samen met collega’s!